Istoric

Educatorul cainelui dumneavoastra, cu o experienta vasta in domeniu vine in ajutorul proprietarilor de caini care isi doresc un comportament exemplar din partea celui mai bun prieten al omului.

Absolvent al unui curs de dresaj specializat in paza, urma, scotocire, organizat in cadrul Unitatii Militare Ciorani Prhova, Bogdan Dulgheru si-a inceput activitatea de dresaj canin in 1990, reusind in cei peste 20 de ani de experienta sa ajunga la rezultate foarte bune pana si cu cei mai indisciplinati caini. In urma cursului absolvit in cadrul armatei, dresorul a acumulat cunostinte in domeniul pregatirii cainilor utilitari, folositi pentru activitati de paza si aparare sau pentru activitatile specifice din cadrul armatei sau al politiei.

In anul 2000, Bogdan Dulgheru a pus bazele Dog Expert, o scoala de dresaj in cadrul careia au fost pregatiti o serie de caini pentru diverse utilitati dar si pentru a avea un comportament corespunzator unui animal de companie. De-a lungul timpului, la cursurile de educatie canina organizate de dresor au participat caini cu probleme comportamentale deosebite. La absolvire, pana si acesti caini si-au imbunatatit considerabil comportamentul, spre satisfactia stapanilor.

In cei peste 20 de ani de experienta in dresaj, Bogdan Dulgheru si-a dezvoltat si imbunatatit in permanenta abilitatile si metotdologiile de dresaj, astfel incat sa poata oferi o educatie de calitate si de durata.

Dresaj Caini

Absolvent al unui curs de dresaj specializat in paza, urma, scotocire, organizat in cadrul Unitatii Militare Ciorani Prhova, Bogdan Dulgheru si-a inceput activitatea de dresaj canin in 1990, reusind in cei peste 20 de ani de experienta sa ajunga la rezultate foarte bune pana si cu cei mai indisciplinati caini.
Istoric
phone-squarefacebook-officialwhatsapp
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram