Pet Sitter Bucuresti

Nu va lasati cainele toata ziua inchis intre patru pereti! Nu aveti timp sa va ocupati de catel in timpul zilei? Va putem ajuta si cu aceasta problema prin serviciul nostru de pet sitter. Personalul specializat in educatie canina se va ocupa de bunastarea cainelui dumneavoastra in timpul orelor lungi pe care le petreceti la serviciu. Va asiguram ca cel mai bun prieten isi va petrece timpul intr-un mod agreabil beneficiind de toata atentia de care va avea nevoie pana cand stapanul i se va intoarce acasa. In cadrul programului de pet sitter, cainele va face miscare, va socializa cu alti caini si va participa la o serie de jocuri care ii vor dezvolta o serie de abilitati si il vor feri de viata sedentara, atat de periculoasa pentru majoritatea raselor.

Dresaj Caini

Absolvent al unui curs de dresaj specializat in paza, urma, scotocire, organizat in cadrul Unitatii Militare Ciorani Prhova, Bogdan Dulgheru si-a inceput activitatea de dresaj canin in 1990, reusind in cei peste 20 de ani de experienta sa ajunga la rezultate foarte bune pana si cu cei mai indisciplinati caini.
Istoric
phone-squarefacebook-officialwhatsapp
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram